Putin le cere rusilor sa nu se izoleze de lume, dar se gandeste sa se retraga din CEDO

Joi, 14 August 2014, ora 17:58
664 citiri
Putin le cere rusilor sa nu se izoleze de lume, dar se gandeste sa se retraga din CEDO

Rusii trebuie sa-si consolideze si sa-si dezvolte tara fara a aluneca in izolationism si fara a-si sacrifica demnitatea de dragul de a face pe placul tuturor, este de parere liderul Vladimir Putin.

Presedintele rus, aflat la Ialta, in Crimeea, joi, le-a spus deputatilor rusi care sunt opiniile sale cu privire la viitorul tarii, scrie Russia Today.

"Trebuie sa ne dezvoltam tara cu calm, demnitate si eficienta, fara a ne baricada in fata lumii si fara a rupe legaturile cu partenerii, insa si fara a permite cuiva sa ne trateze fara respect", a spus Putin.

Rusia ar putea respinge jurisdictia Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), a amenintat Putin, aratand insa ca aceasta masura nu e inca pe agenda, in acest moment. Presedintele rus a avertizat insa ca Moscova ar putea sa se retraga si din alte tratate si intelegeri internationale, daca acest lucru ar fi in interesul sau national.

Liderul de la Kremlin a cerut consolidarea poporului "nu de dragul razboaielor sau ...citeste mai departe despre "Putin le cere rusilor sa nu se izoleze de lume, dar se gandeste sa se retraga din CEDO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin Crimeea vizita discurs, #Putin Crimeea viitor Rusia , #Stiri International