Putin le-a promis rusilor un secol de victorii stralucitoare, pe ultima suta de metri a campaniei electorale

Sambata, 03 Martie 2018, ora 18:35
1060 citiri
Putin le-a promis rusilor un secol de victorii stralucitoare, pe ultima suta de metri a campaniei electorale
Foto: CC0 Creative Commons

Presedintele rus Vladimir Putin, aproape sigur ca va fi reales la scrutinul din 18 martie, a participat sambata la un miting electoral la Moscova si a promis in discursul sau "victorii stralucitoare" pentru Rusia, consemneaza AFP.

"Vrem ca tara noastra sa straluceasca si sa priveasca spre viitor, pentru copiii si nepotii nostri (...) vom face tot ce putem pentru ca ei sa fie fericiti", a spus liderul de la Kremlin in fata a zeci de mii de simpatizanti.

"Nimeni nu va face acest lucru in locul nostru. Iar daca il facem, deceniul urmator si intregul secol al XXI-lea vor fi marcate de victoriile noastre stralucitoare", a completat Putin.

Acest miting este primul la care el a luat parte de la inceputul unei campanii electorale in care liderul de la Kremlin a refuzat deocamdata sa participe la dezbateri televizate.

Conform sondajelor, niciunul dintre contracandidatii sai nu trec de 8%, printre acestia numarandu-se vedeta de televiziune apropiata de opozitia liberala Ksenia Sobceak si comunistul Pavel Grudinin.

Principalul opozant al lui Putin, Alexei Navalnii, nu poate candida din cauza unei condamnari penale, pe care el o considera motivata politic, si a lansat un apel la boicotarea scrutinului.

Intentiile de vot pentru Vladimir Putin sunt estimate de sondaje la circa 70%, dar o mare necunoscuta este rata prezentei la vot. ...citeste mai departe despre "Putin le-a promis rusilor un secol de victorii stralucitoare, pe ultima suta de metri a campaniei electorale" pe Ziare.com

#Putin campanie Rusia, #Putin alegeri Rusia , #Stiri International