Putin isi retraieste criza varstei a doua - Cum incearca sa rescrie sfarsitul Razboiului Rece

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 12:20
932 citiri
Putin isi retraieste criza varstei a doua - Cum incearca sa rescrie sfarsitul Razboiului Rece
Foto: Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin a avut parte de o criza a varstei a doua pe care nu a uitat-o niciodata - si, mai mult, incearca acum sa rescrie evenimentele petrecute in jurul varstei de 40 de ani care i-au marcat existenta.

Brian Whitmore, de la Radio Free Europe/Radio Liberty, scrie ca pentru Vladimir Putin, perioada 1989-1991 a fost una extraordinar de proasta. A confruntat o multime de demonstranti anti-comunisti maniosi in fata sediului KGB din Dresda dupa caderea Zidului Berlinului, a ars cu frenezie documentele de spionaj si apoi a fost nevoit sa se intoarca in URSS, unde a asistat la implozia regimului, scrie Business Insider.

A fost, probabil, cea mai tare din crizele varstei a doua, scrie sursa citata. Si acum Putin, impreuna cu aliatii sai, vrea sa-si foloseasca controlul asupra politicii si institutiilor de securitate din Rusia pentru a incerca sa rescrie acele evenimente.

De teama lui Putin, in UE apare inca un sistem de aparare antiracheta

In ultima vreme a ...citeste mai departe despre "Putin isi retraieste criza varstei a doua - Cum incearca sa rescrie sfarsitul Razboiului Rece" pe Ziare.com

#Putin Razboi Rece, #Putin rescrie Razboi Rece , #Stiri International