Putin, interviu in presa germana: Nu inseamna ca trebuie sa fim de acord cu tot

Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 10:02
956 citiri
Putin, interviu in presa germana: Nu inseamna ca trebuie sa fim de acord cu tot
Foto: Kremlin

Rusia vrea sa lupte cu terorismul impreuna cu restul lumii, a declarat presedintele Vladimir Putin intr-un interviu publicat luni, in timp ce a acuzat din nou Occidentul de exacerbarea crizelor internationale care au contribuit la aceasta amenintare.

"Ne confruntam cu amenintari comune, iar noi inca mai dorim ca toate tarile, din Europa si intreaga lume, sa-si uneasca eforturile de a combate aceste amenintari, si inca ne luptam pentru acest lucru", a sustinut Putin intr-un amplu interviu acordat ziarului german Bild.

"Ma refer nu numai la terorism, ci si la crima, traficul de persoane, protectia mediului, precum si la multe alte provocari comune", a spus el.

"Dar asta nu inseamna ca noi ar trebui sa fim de acord cu tot ceea ce altii decid cu privire la aceste sau la alte probleme", a insistat el.

Fortele aeriene ruse ataca tinte din Siria si Moscova sustine ca vizeaza sa submineze Statul Islamic, caruia i s-au alaturat mii de cetateni rusi si care acum reprezinta o ...citeste mai departe despre "Putin, interviu in presa germana: Nu inseamna ca trebuie sa fim de acord cu tot" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin lupta terorism, #Rusia Statul Islamic, #Rusia lupta terorism , #Stiri International