Putin, in discursul anual: Rusia cauta prieteni, este pregatita sa colaboreze cu Trump. Mai multi din public au atipit

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 17:52
1129 citiri
Putin, in discursul anual: Rusia cauta prieteni, este pregatita sa colaboreze cu Trump. Mai multi din public au atipit
Foto: Facebook Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, ca problemele interne ale Rusiei sunt principalul motiv al incetinirii ritmului cresterii economice a tarii, relateaza Reuters.

Putin a spus ca PIB-ul Rusiei este pe cale sa scada cu 0,6% anul acesta. De asemenea, inflatia anuala va scadea sub 6% si va atinge tinta de 4% stabilita de Banca centrala in 2017.

O lipsa de investitii, tehnologie, profesionisti si probleme in mediul de ivestitii din tara au provocat toate problemele economiei, a declarat Putin, in discursul sau anual catre natiune pe care-l sustine la Kremlin.

Acest discurs este prevazut de Constitutie, care cere ca seful statului sa raporteze anual despre situatia curenta din tara si asupra prioritatilor-cheie din politicile interna si externa. Putin isi sustine discursul in prezenta membrilor ambelor Camere ale Parlamentului, membrilor Guvernului, judecatorilor curtilor Suprema si Constitutionala, unor membri ai Camerei de Audit si Camerei Civice, unor lideri ...citeste mai departe despre "Putin, in discursul anual: Rusia cauta prieteni, este pregatita sa colaboreze cu Trump. Mai multi din public au atipit" pe Ziare.com

#Vladimir Putin discurs anual, #Rusia relatie SUA discurs Putin, #Putin candidatura 2018 , #Stiri International