Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 13:47
1874 citiri
Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze
Foto: Kremlin

Democratii americani ar fi trebuit sa le prezinte scuze alegatorilor americani cu privire la informatiile dezvaluite de hackeri, care au publicat mailuri apartinand Comitetului National Democrat (DNC), a declarat, vineri, presedintele rus, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin l-a felicitat in conferinta de presa anuala despre starea natiunii pe Donald Trump, ca a simtit starea de spirit a alegatorilor si a castigat alegerile, relateaza Associated Press.

Raspunzand la acuzatiile potrivit carora Rusia s-ar fi amestecat in alegerile americane, Putin a declarat ca hackerii s-ar fi putut afla oriunde.

El a ridicat din umeri in privinta acuzatiilor Washingtonului cu privire la afiliatia rusa a acestora.

Intrebat cum a raspuns acuzatiilor presedintelui american Barack Obama in conversatia pe care au purtat-o in marja summit-ului G20, in China, liderul de la Kremlin a spus ca el nu face niciodata publice discutii confidentiale.

Gand la gand cu Putin, Trump a transmis ca vrea ...citeste mai departe despre "Putin il lauda pe Trump si spune ca democratii trebuie sa invete sa piarda elegant si sa ceara scuze" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin hackeri alegeri SUA, #Putin lauda Trump , #Stiri International