Putin explica prevederile acordului de la Minsk: Armistitiu, dar nu ne-am inteles pe granite

Joi, 12 Februarie 2015, ora 11:42
1106 citiri
Putin explica prevederile acordului de la Minsk: Armistitiu, dar nu ne-am inteles pe granite
Foto: Sputnik

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa lapidara, ca cei patru lideri reuniti la Minsk inca de miercuri seara au cazut de acord asupra unui armistitiu in estul Ucrainei, incepand cu sambata noapte.

"Aceasta nu a fost cea mai buna noapte din viata mea, dar dimineata a fost buna, indiferent de dificultatile din procesul de negociere, caci am reusit sa convenim asupra unui lucru important", incetarea focului, a spus Putin.

Acordul mai prevede si retragerea armamentului greu si reforme constitutionale pentru rezolvarea crizei din est. A fost convenita retragerea "trupelor ruse si retragerea militiilor din Donbas din aceasta linie subliniata in acordul semnat anul trecut".

In ceea ce priveste intelegerea politica, aceasta vizeaza "reforma constitutionala ce va lua in considerare drepturile constitutionale ale oamenilor din Donbas".

"Urmeaza chestiunile de granita ce vor fi coordonate cu militiile din Donbas, implementarea legii cu privire la ...citeste mai departe despre "Putin explica prevederile acordului de la Minsk: Armistitiu, dar nu ne-am inteles pe granite (Video)" pe Ziare.com

#Putin armistitiu Ucraina, #putin Ucraina Minsk , #Stiri International