Putin, cel mai mare pericol pentru America - care sunt riscurile

Sambata, 03 Ianuarie 2015, ora 18:00
1901 citiri
Putin, cel mai mare pericol pentru America - care sunt riscurile
Foto: Russia Today

Presedintele rus Vladimir Putin este considerat cea mai mare amenintare pentru Statele Unite ale Americii, in anul 2015, de catre publicatia Forbes, din cauza culturii sale politice, a economiei ruse care se prabuseste si a arsenalului nuclear pe care il controleaza.

Sa nu fim surprinsi daca sanctiunile economice impuse Rusiei de Occidentul condus de Washington vor parea o idee rea peste un an, scrie profesorul Loren Thompson, in articolul sau din Forbes.

In acest moment, combinatia de sanctiuni si prabusirea pretului petrolului pare sa fie o grea lovitura pentru guvernul rus - unii spun ca ar fi doar pedeapsa dupa invazia Ucrainei si anexarea Crimeii, anul trecut.

Discurs sfidator al lui Vladimir Putin: saluta "intoarcerea acasa" a Crimeii

Uneori, insa, sanctiunile provoaca exact raspunsul invers fata de ceea ce spera factorii de decizie politica. In cazul Rusiei, aceasta ar putea insemna chiar o amenintare pentru supravietuirea Americii. Potrivit sursei citate, exista mai ...citeste mai departe despre "Putin, cel mai mare pericol pentru America - care sunt riscurile" pe Ziare.com

#Vladimir Putin amenintare America, #Putin amenintari SUA, #Putin amenintare America 2015, #Putin SUA 2015 , #Stiri International