Putin acuza Turcia ca face trafic de petrol cu Statul Islamic. Erdogan: Dovedeste si imi dau demisia!

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 21:30
1172 citiri
Putin acuza Turcia ca face trafic de petrol cu Statul Islamic. Erdogan: Dovedeste si imi dau demisia!
Foto: Kremlin.ru/Arhiva

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a transmis, marti, ca e pregatit sa-si dea demisia, in cazul in care omologul sau rus, Vladimir Putin, va aduce dovezi care sa sustina acuzatiile potrivit carora Ankara ar fi implicata in activitatile ilegale ale Statului Islamic de comert cu petrol.

"Voi spune ceva foarte important... Daca asa ceva se dovedeste a fi adevarat, prestigiul pe care il are natiunea noastra imi va impune sa renunt la functia de sef al statului", a declarat Erdogan, citat de Al Jazeera.

Putin acuza iar Turcia: A doborat avionul rusesc pentru a proteja traficul de petrol al Statului Islamic

Ca raspuns la acuzatiile aduse de omologul sau rus, presedintele Turciei a insistat asupra faptului ca toate tranzactiile cu petrol pe care le face tara sa sunt legale.

Premierul Davutoglu la Bruxelles: Turcia nu va cere scuze Rusiei pentru ...citeste mai departe despre "Putin acuza Turcia ca face trafic de petrol cu Statul Islamic. Erdogan: Dovedeste si imi dau demisia!" pe Ziare.com

#Turcia raspuns Putin petrol Statul Islamic, #Turcia petrol Statul Islamic, #Turcia acuzatii Putin , #Stiri International