Putin acuza SUA inainte de intalnirea cu Obama: Sustin in mod ilegal rebelii in Siria

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 22:23
849 citiri

Vladimir Putin a catalogat duminica ilegala si ineficienta sustinerea pe care Statele Unite o ofera fortelor rebele din Siria, apreciind ca rebelii antrenati de americani dezerteaza pentru a se alatura Statului Islamic cu tot cu armele furnizate de Washington.

Putin a declarat - intr-un interviu inregistrat, pentru posturi americane, inainte de intalnirea cu presedintele american Barack Obama - ca presedintele sirian Bashar al-Assad merita sustinerea internationala intrucat lupta impotriva unor organizatii teroriste, relateaza Reuters online.

Lupta impotriva Statului Islamic: Decizia luata de Rusia, Siria, Irak si Iran

Obama si Putin urmeaza sa discute luni, dupa ce liderul rus va sustine un discurs la ONU, in pofida faptului ca oficiali de la Casa Alba si de la Kremlin s-au contrazis in legatura cu lucrurile despre care vor vorbi si chiar in legatura cu cine a initiat intalnirea.

"In opinia mea, acordarea unui sprijin militar unor structuri ilegale contravine principiilor ...citeste mai departe despre "Putin acuza SUA inainte de intalnirea cu Obama: Sustin in mod ilegal rebelii in Siria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vladimir Putin Statul Islamic, #vladimir putin sua , #Stiri International