Putin acuza SUA de joc dublu: Declara razboi teroristilor, dar ii foloseste pentru doborarea regimurilor incomode

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 20:51
905 citiri
Putin acuza SUA de joc dublu: Declara razboi teroristilor, dar ii foloseste pentru doborarea regimurilor incomode
Foto: Captura Youtube/RuptlyTV

Unele tari fac joc dublu, "luptand impotriva teroristilor si, in acelasi timp, pozitionand in interes propriu piesele pe tabla de sah a Orientului Mijlociu", a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, in timpul discursului sustinut in cadrul Clubului de discutii Valdai, la Soci.

"Fara indoiala, SUA au un potential militar imens, cel mai mare din lume. Insa, este intotdeauna greu sa faci joc dublu. Sa declari razboi teroristilor si, in acelasi timp, sa incerci sa folosesti o parte dintre ei pentru a pozitiona in interes propriu piesele pe tabla de sah a Orientului Mijlociu", a spus Putin.

Potrivit liderului rus, terorismul nu poate fi invins folosind o parte dintre teroristi ca parghie "pentru doborarea regimurilor incomode". "Dupa aceea, nu mai poti scapa de acesti teroristi", a atentionat Putin.

Presedintele sirian Assad, vizita surpriza la Moscova. A pus tara la cale cu Putin (Video)

Tupeul lui Putin nu are margini: Isi face baza militara intr-o zona fierbinte din ...citeste mai departe despre "Putin acuza SUA de joc dublu: Declara razboi teroristilor, dar ii foloseste pentru doborarea regimurilor incomode" pe Ziare.com

#Putin atac SUA foloseste teroristi, #Putin SUA teroristi Siria regim Assad , #Stiri International