Putin a rupt contractul cu firma de PR platita regeste sa ajute imaginea Rusiei in Occident

Vineri, 13 Martie 2015, ora 08:41
1039 citiri
Putin a rupt contractul cu firma de PR platita regeste sa ajute imaginea Rusiei in Occident
Foto: Adweek.com

Compania americana Ketchum, din cadrul grupului global de marketing Omnicom, care lucra pentru Guvernul rus de noua ani, pare sa fie ultima dintre victimele ostilitatii alimentate de criza din Ucraina dintre Occident si Rusia, care a renuntat la serviciile agentiei.

"Am decis sa nu prelungim contractul din cauza isteriei antirusesti, a razboiului informatic care continua", a declarat pentru CNNMoney Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al Kremlinului.

Ketchum a anuntat ca nu mai reprezinta Rusia in Statele Unite sau Europa, dar ca va pastra un birou la Moscova. Compania a refuzat sa faca alte comentarii.

Firma a fost angajata de Rusia in 2006, inainte de Summitul G8 de la Sankt Petersburg, pentru a ajuta Kremlinul in relatia cu presa occidentala.

Cel mai mare succes al ei a fost publicarea unui material de opinie controversat in New York Times (NYT), semnat de Putin. Acest articol din 2013 critica "exceptionalismul american" si a provocat o reactie dura din partea ...citeste mai departe despre "Putin a rupt contractul cu firma de PR platita regeste sa ajute imaginea Rusiei in Occident" pe Ziare.com

#Putin contract companie PR, #Rusia contract PR agentie americana , #Stiri International