Putin a pus gand rau Statului Islamic: Cum vrea sa il lase fara bani

Joi, 05 Februarie 2015, ora 08:44
996 citiri
Putin a pus gand rau Statului Islamic: Cum vrea sa il lase fara bani
Foto: Wikipedia

Rusia conduce o initiativa a Consiliului de Securitate ONU pentru sporirea presiunii asupra tarilor, pentru a reduce fluxul de bani catre militantii Statului Islamic.

Anuntul vine dupa ce Consiliul de Securitate, organism cu 15 membri, a condamnat faptul ca gruparea extremista a ars de viu un ostatic, pilot iordanian, scrie Al Arabiya.

Moscova intocmeste o rezolutie cu privire la acest subiect, au declarat diplomati rusi miercuri. "O pregatim si speram ca va fi adoptata de Consiliul de Securitate ONU in urmatoarele zile", a spus un reprezentant al misiunii ruse la ONU.

Noi atrocitati comise de teroristii de la Statul Islamic - Jihadistii l-au ars de viu pe pilotul iordanian (Imagini socante)

Rusia a pus in circulatie printre ceilalti membri permanenti ai Consiliului (SUA, Marea Britanie, Franta si China) un proiect al rezolutiei si este de asteptat sa il distribuie intregului Consiliu in curand.

Diplomati ce reprezinta alte state in Consiliu au aratat ca Rusia rareori ...citeste mai departe despre "Putin a pus gand rau Statului Islamic: Cum vrea sa il lase fara bani" pe Ziare.com

#Rusia rezolutie Stat Islamic, #Rusia finantare Statul Islamic , #Stiri International