Puii Statului Islamic. Cum sunt educati copiii in scoala Jihadului

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 12:30
1049 citiri
Puii Statului Islamic. Cum sunt educati copiii in scoala Jihadului
Foto: The Independent

In teritoriile ocupate de jihadisti, copiii sunt fortati sa se uite la decapitari si torturi, sa se antreneze in folosirea armelor de foc si primesc lectii zilnice despre o credinta extremista.

Statul Islamic a pus in circulatie inregistrari video si imagini care dezvaluie viata in "scoala Jihadului", unde copiii sub 10 ani sunt incurajati sa traga cu Kalasnikovul si sunt invatati cu ororile razboiului, arata The Independent.

Una dintre inregistrari, postata pe YouTube, se numeste "Puii Statului Islamic". Pe fundal, o voce se lauda, in araba, ca acesti "pui" sunt fermi in credinta lor islamica, dar si loiali fata de Statul Islamic.

Copiii stau in fata unui profesor care a ramas neidentificat si sunt intrebati despre principiile si invataturile Islamului, in cadrul unei lectii de religie. Inregistrarea e intrerupta de interviuri si fragmente in care copiii din scoala canta si ...citeste mai departe despre "Puii Statului Islamic. Cum sunt copiii educati in scoala Jihadului" pe Ziare.com

#Statul Islamic educare copii Jihad, #Statul islamic copii educatie extremista, #Statul islamic scoala jihad copii , #Stiri International