Proteste fata de Donald Trump, la New York: 25 de persoane au fost arestate

Vineri, 14 Aprilie 2017, ora 07:39
2653 citiri

Politia din New York a arestat joi 25 de persoane in foaierul Trump Tower, unde protestau fata de politicile presedintelui american Donald Trump privind imigratia si politicile la frontiera.

Manifestantii, care au stat in fata lifturilor si au scandat "Nicio interdictie, nici un raid, nicun zid!", au determinat fortele de securitate sa inchida accesul public in cladire - un zgarie-nori comercial si rezidential unde stau Prima Doamna Melania Trump si fiul lor, Barron Trump, cat timp presedintele este la Washington, relateaza Reuters.

Oamenii purtau tricouri pe care scria "Fara zid", o referire la propunerea lui Trump de a construi un zid la granita cu Mexicul si "Fara raiduri", o referire la arestarea celor suspectati ca ar fi imigranti ilegali.

In timp ce politisti inarmati si echipati cu veste antiglont au blocat intrarile, alti ofiteri au scos manifestantii din cladire si i-au urcat in dube ale fortelor de ordine.

Protestatarii vor fi pusi sub acuzare.

Trump Tower, aflata in inima districtului comercial Fifth Avenue, a gazduit si sediul de campanie al lui Trump si a fost resedinta sa principala ani la rand.

Foaierul este deschis publicului, desi masurile de securitate au fost inasprite in 2016, pe masura ce campania a progresat, iar Trump a fost ales presedinte. ...citeste mai departe despre "Proteste fata de Donald Trump, la New York: 25 de persoane au fost arestate" pe Ziare.com

#proteste Donald Trump New York , #Stiri International