Proteste la Chisinau, pentru demiterea presedintelui - prorusii vor sa blocheze drumurile

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 19:25
915 citiri
Proteste la Chisinau, pentru demiterea presedintelui - prorusii vor sa blocheze drumurile
Foto: Facebook/Renato Usatii (Arhiva)

Sustinatorii partidelor proruse din Republica Moldova au ocupat cu cel mai important bulevard din Chisinau, unde si-au instalat corturi si vor sa-si petreaca sfarsitul de saptamana, in semn de protest.

Mai mult, liderul Partidului Socialistilor si cel al Partidului Politic "Partidul Nostru" au anuntat ca ar putea bloca unele drumuri nationale, daca cerintele catre guvernare nu vor fi indeplinite. Una dintre principalele revendicari este demisia presedintelui.

Cei doi, Igor Dodon si Renato Usatii, au anuntat in cadrul unei conferinte de presa comune ca strazile Chisinaului ar putea fi blocate de corturi si in zilele lucratoare, relateaza Unimedia.

"Noi am inchis bulevardul central pentru doua zile. Acesta este abia inceputul planului B. Daca nu va fi nicio reactie, adica demiterea presedintelui, atunci ceea ce s-a intamplat noaptea trecuta se va repeta, doar ca in zilele de lucru", a declarat Renato Usatii.

Cei doi isi doresc convocarea duminica, 4 octombrie, a sedintei ...citeste mai departe despre "Proteste la Chisinau, pentru demiterea presedintelui - prorusii vor sa blocheze drumurile" pe Ziare.com

#proteste Moldova, #proteste demitere presedinte Chisinau, #proteste Republica Moldova , #Stiri International