Protest pentru familia ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene: Participa si Gadea si Titus Corlatean

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 13:59
1024 citiri
Protest pentru familia ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene: Participa si Gadea si Titus Corlatean
Foto: ipetitions.com

Peste 1.000 de persoane protesteaza, sambata, in Piata Victoriei din Capitala, acuzand serviciile sociale norvegiene ar fi luat abuziv cei cinci copii ai familiei Bodnariu si ar fi deschis procedura adoptiei internationale pentru ei.

Protestul a fost organizat in sprijinul familiei formate din romanul Marius Bodnariu, inginer IT, sotia sa norvegianca Ruth, asistenta medicala, si cei cinci copii ai lor, stabiliti cu totii in Norvegia. Copiii, dintre care cel mai mic are doar cateva luni, au fost luati de la parinti de Serviciul de protectie a copilului din Norvegia, Barnevernet, in noiembrie, dupa ce cele doua fete, cele mai mari din familie, ar fi spus ca primesc corectii fizice de la parinti. De asemenea, parintii ar fi suspectati de indoctrinarea religioasa a copiilor.

Ciolos, despre ce poate face pentru copiii romani luati de serviciile sociale din Norvegia

Copiii au fost plasati in trei familii-surogat si a fost deschisa procedura adoptiei internationale pentru ei, ...citeste mai departe despre "Protest pentru familia ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene: Participa si Gadea si Titus Corlatean" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Victoriei familia Bundariu Norvegia, #copii romani Norvegia protectia copilului , #Stiri International