Propaganda ruseasca, un nou capitol. Cum vrea Kremlinul sa sperie Occidentul

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 23:28
1175 citiri
Propaganda ruseasca, un nou capitol. Cum vrea Kremlinul sa sperie Occidentul

Rusia e o putere militara, asta nu poate fi contestat, dar nici nu ezita sa-si laude capabilitatea mai mult decat ar fi cazul, cum s-a intamplat de curand.

Daca ar fi sa crezi o anumita stire despre Rusia, ai crede ca are planuri mari pentru spatiu, in 2018. Un sistem care sa doboare satelitii este gandit si va fi conceput de companiile rusesti. Altfel spus, Rusia nu se implica doar in campaniile electorale ale americanilor sau in crearea telefoanelor dedicate lui Putin, daca asta ti-a dat impresia pana acum. Vrea sa controleze spatiul si, mai bine spus, cine il foloseste.

Proiectul ar fi fost promovat de Oleg Atciassov (sau Oleg Atchasov), director adjunct al Institutului de Cercetare al Ministerului Apararii al Rusiei. Sistemul ar avea numele de cod "Rudolph" si dezvoltarea s-ar intinde pe o perioada de aproape 10 ani, intre 2018 si 2027.

Vezi cum a raspandit Rusia un zvon despre o arma incredibil de puternica! ...citeste mai departe despre "Propaganda ruseasca, un nou capitol. Cum vrea Kremlinul sa sperie Occidentul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia, #sateliti , #Stiri International