Propaganda rusa in Romania are efecte? Ce spun sociologii

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 08:15
1011 citiri
Propaganda rusa in Romania are efecte? Ce spun sociologii
Foto: Kremlin

Un studiu american, comandat de Broadcasting Board of Governors (BBG), citat de Reuters, ajunge la concluzia ca America e pe cale sa piarda razboiul propagandistic cu Rusia, iar Uniunea Europeana face strategie de comunicare pentru a contracara propaganda rusa.

Zi de zi presa din Romania preia si rostogoleste amenintarile oficialilor rusi si analizele strategilor apropiati Kremlinului, in stirile pe care pur si simplu nu le poate ignora, si le publica. Si tot zilnic, are loc o batalie intre "agentii Moscovei" si aparatorii spatiului public romanesc: rezultatul este ca, in final, mesajele Rusiei sunt propagate.

Ultimul dintre aceste mesaje este avertismentul dat joi de Ministerul de Externe de la Moscova: "Cresterea gruparii NATO pe asa-numitul sau flanc de est sau, cum mai este acesta denumit, in tarile de pe linia frontului, ceea ce dupa toate probabilitatile include si Romania, consideram ca reprezinta un pas fara precedent de periculos, ce incalca toate acordurile posibile si ...citeste mai departe despre "Propaganda rusa in Romania are efecte? Ce spun sociologii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#propaganda Rusia Romania , #Stiri International