Propaganda Kremlinului: Trupele Rusiei sunt prizoniere in Transnistria

Marti, 30 Iunie 2015, ora 16:20
861 citiri
Propaganda Kremlinului: Trupele Rusiei sunt prizoniere in Transnistria
Foto: Wikipedia/Coolug

Sute de mii de persoane, inclusiv trupe rusesti de mentinere a pacii, au fost blocate in regiunea separatista Transnistria, dupa ce Ucraina a adoptat o lege care impune o "blocada totala" acestei regiuni separatiste din Republica Moldova.

Kievul isi coordoneaza actiunile cu Chisinaul, iar trupele rusesti de mentinere a pacii nu mai pot intra sau iesi cu mijloace de transport terestre sau aeriene in sau din regiunea separatista moldoveana, afirma postul militar rusesc Zvezda, citat de portalul rus de propaganda Sputnik, care titreaza "Prizonieri in Transnistria: Pacificatorii Rusiei, blocati de Ucraina".

Ucraina a decis luna trecuta sa blocheze intrarea "pacificatorilor" rusi in Transnistria, incalcand astfel armistitiul din 1992 si subminand totodata statutul Kievului, unul dintre garantii procesului de pace cu privire la acest conflict inghetat, comenteaza aceeasi sursa.

E oficial: Kievul a taiat accesul Rusiei spre Transnistria

Ce face Moscova dupa ce Kievul a taiat ...citeste mai departe despre "Propaganda Kremlinului: Trupele Rusiei sunt prizoniere in Transnistria" pe Ziare.com

#trupe rusesti Transnistria, #trupe rusesti prizoniere Transnistria , #Stiri International