Problema imigrantilor: Viitorii romani sau o alta fabrica de teroristi?

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 12:04
884 citiri
Problema imigrantilor: Viitorii romani sau o alta fabrica de teroristi?

Romania va primi in urmatorii doi ani 6.351 de refugiati. E mult, e putin? Fiecare dintre noi are o parere, iar pentru ca aceasta cifra sa capete semnificatie trebuie sa fie comparata cu altele.

Sa incepem prin a spune ca din tara noastra, in ultimii 25 de ani, au plecat peste trei milioane de oameni. E mult, e putin? Majoritatea celor plecati au fost oameni tineri care au dorit sa gaseasca un loc de munca mai bine platit. Cei mai multi romani si-au facut un rost in tarile spre care au plecat.

Cele mai mari probleme si cel mai mare rau ni l-au facut cei care nu au reusit sa se integreze nici in Romania si nici afara, cei care nu vor sa munceasca, cei care fura si cei care cersesc. Aici eu vad ca e marea problema a imigratiei noastre, ceilalti sunt o adevarata binecuvantare pentru economia Romaniei. An de an, contribuie cu trei pana la sase miliarde de euro, fara sa primeasca nimic in schimb, doar isi ajuta familiile care traiesc aici.

Dar in aceste zile a venit acel moment ...citeste mai departe despre "Problema imigrantilor: Viitorii romani sau o alta fabrica de teroristi?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania cota imigranti Europa, #Romania imigranti sirieni teroristi , #Stiri International