Printul William si sotia sa cer despagubiri de 1,6 milioane de dolari pentru fotografiile topless cu Kate

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 14:31
963 citiri
Printul William si sotia sa cer despagubiri de 1,6 milioane de dolari pentru fotografiile topless cu Kate
Foto: Twitter/Kensington Palace

Ducele si ducesa de Cambridge cer unor fotografi despagubiri de 1,6 milioane de dolari, dupa ce doua reviste franceze au publicat, imediat dupa casatoria celor doi, fotografii topless cu Kate Middleton la plaja.

Procesul a inceput marti, in Franta, anunta Press Association, conform CNN.

In fotografiile publicate in Franta de revista Closer si ziarul regional La Provence, ducesa este surprinsa la plaja, in sudul tarii, langa vila privata a familiei regale britanice. La vremea respectiva, in 2012, instantaneele au scandalizat, pentru ca au amintit de relatia proasta pe care familia regala britanica o are cu media de multi ani, de fotografiile realizate de paparazzi printesei Diana.

De altfel, palatul regal a transmis ca invadarea intimitatii si amintirea fotografiilor realizate printesei Diana cu ani in urma sunt motivele pentru care se cer despagubiri.

Fotografii publicatiilor sunt acuzati ca au obtinut ilegal fotografiile, invadand viata privata a cuplului regal, in timp ce patronii acestora sunt acuzati de complicitate.

Un avocat al revistei Closer, Paul-Albert Iweins, a declarat ca nu intelege nemultumirea printului William si a sotiei sale, din moment ce acestia au fost prezentati "intr-o lumina pozitiva".

In 2012, un tribunal francez a amendat revista Closer pentru ca a publicat imaginile.

Verdictul in acest caz este asteptat in 4 iulie.

Citeste mai multe despre scandalul de acum cinci ani:

Fotograful care a pozat-o pe Kate Middleton topless, arestat

Revista Closer a cedat originalele pozelor cu ducesa Kate Middleton topless

William si Kate, prima victorie in scandalul topless

Kate Middleton, fotografiata topless la plaja? ...citeste mai departe despre "Printul William si sotia sa cer despagubiri de 1,6 milioane de dolari pentru fotografiile topless cu Kate" pe Ziare.com

#despagubiri Kate Middleton poze topless, #proces Kate William poze topless Franta, #poze topless sotie William , #Stiri International