Printul Harry, la Institutul Cultural Roman din Londra

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 16:20
975 citiri

Printul Harry a participat, marti, la vernisajul expozitiei "Peisaje transilvanene", un set de picturi si sculpturi realizate de artista britanica Clare Inskip, care a avut loc la Institutul Cultural Roman (ICR) din Londra si la care au fost prezenti mai multi diplomati romani.

Intampinat de Mihnea Motoc, ambasadorul Romaniei, si de Dorian Branea, directorul ICR Londra, printul Harry a zabovit pe indelete in fata lucrarilor prezentate in expozitie, angajandu-se in lungi conversatii cu ceilalti invitati, informeaza un comunicat.

Printul Harry, care patroneaza mai multe initiative caritabile, impartaseste preocuparile tatalui sau, printul Charles, pentru proiectele de conservare a patrimoniului natural si istoric din zona Transilvaniei si s-a aratat incantat sa poata participa la acest eveniment.

Expozitia, dedicata frumusetilor naturale si traditiilor din vechea provincie romaneasca, face parte dintr-un sir de evenimente organizate de ICR Londra prin care institutul urmareste ...citeste mai departe despre "Printul Harry, la Institutul Cultural Roman din Londra" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Harry ICR Londra, #print Harry peisaje Transilvania ICR , #Stiri International