Principalele intrebari din spatele crizei imigrantilor

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 12:31
879 citiri

Arhitectii Uniunii Europene au stabilit cu decenii in urma sa creeze o alianta fara obstacole nationale in ce priveste deplasarea oamenilor si a produselor muncii acestora.

Astfel, nu ar fi fost necesare verificari la vama sau controale ale pasapoartelor, la traversarea granitelor interne, scrie Carol J. Williams, intr-un articol pentru Los Angeles Times, ce abordeaza tema refugiatilor care au luat cu asalt Europa, in ultimele luni.

De asemenea, lipsa taxelor pe bunuri sau a barierelor in calea angajarii ar fi trebuit sa ajute competitia, randamentul si inovatia.

Imigrantii au blocat gara din Budapesta

Centrul de putere economic care era menit sa apara astfel ar fi trebuit sa imparta bunastarea cu cei mai putin norocosi, vazand in situatia proasta a refugiatilor si a celor care cauta azil o obligatie morala de a le atenua conditia.

Insa planul pentru o Europa fara granite a aparut in urma cu 30 de ani, inainte ca terorismul la scara mondiala sa devina un pericol prezent ...citeste mai departe despre "Principalele intrebari din spatele crizei imigrantilor" pe Ziare.com

#criza imigranti Europa, #criza refugiati Europa, #tari Europa imigranti, #tari Europa refugiati, #intrebari criza imigranti , #Stiri International