Primul caz de Ebola in America

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 11:13
993 citiri
Primul caz de Ebola in America

A fost descoperit primul caz de Ebola aparut pe teritoriul american. Este vorba despre un barbat care a luat un avion din Liberia si a aterizat la Dallas la 20 septembrie. Acesta a fost depistat cu virusul Ebola, au anuntat Centrele pentru Controlul si prevenirea Bolilor.

Barbatul este primul calator care a adus virusul in SUA intr-un avion de pasageri si primul diagnosticat cu Ebola in afara Africii, in cursul actualei epidemii, scrie The New York Times. Pasagerul nu prezenta simptome ale bolii la urcarea in avion.

Pe masura ce epidemia s-a extins in Africa de Vest, mai multi experti in sanatate publica au avertizat ca este doar o chestiune de timp inainte de a ajunge in SUA. Spitalele si clinicile din intreaga tara si-au luat masuri de precautie si pana acum au avut loc cateva alarme false.

Cazul prezentat marti seara de autoritatile americane este insa real. Barbatul isi vizita rudele din SUA si nu avea simptome in avion, intrucat a fost verificat si nu prezenta febra. ...citeste mai departe despre "Primul caz de Ebola in America" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ebola virus american, #pacient SUA Ebola , #Stiri International