Primele arestari in Germania dupa valul de agresiuni sexuale: Printre suspecti, 18 azilanti

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 16:23
1149 citiri
Primele arestari in Germania dupa valul de agresiuni sexuale: Printre suspecti, 18 azilanti
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Printre persoanele suspectate ca au luat parte la valul de agresiuni din ajunul Anului Nou, in orasul Koln, se numara si 18 solicitanti de azil in Germania, a anuntat vineri Ministerul de Interne de la Berlin. In total, cinci persoane au fost arestate in Germania.

Purtatorul de cuvant al institutiei, Tobias Plate, a declarat intr-o conferinta de presa ca Politia federala a identificat 31 de persoane implicate in violentele de Revelion, dintre care 18 se aflau in proces de obtinere a azilului in Germania, potrivit Reuters.

Germania, sub semnul intrebarii: Cum a fost posibil valul de agresiuni sexuale de Anul Nou, chiar sub ochii Politiei?

Un reprezentant al Politiei a informat ca doi suspecti de origine nord-africana au fost arestati in conexiune cu agresiunile din Koln, unul in varsta de 16 ani, iar altul de 23 de ani, mai relateaza Reuters.

Plate a precizat ca Politia a investigat pana acum 32 de cazuri, cele mai multe dintre ele fiind legate de furt si vatamare corporala. ...citeste mai departe despre "Primele arestari in Germania dupa valul de agresiuni sexuale: Printre suspecti, 18 azilanti" pe Ziare.com

#sirieni arestati Germania, #solicitanti azil agresiuni Germani , #Stiri International