Primarul Romei: Exista riscuri concrete de atacuri teroriste

Joi, 30 Iulie 2015, ora 17:20
985 citiri
Primarul Romei: Exista riscuri concrete de atacuri teroriste
Foto: Facebook/Ignazio Marino

Primarul Romei, Ignazio Marino, a anuntat joi ca exista "riscuri concrete de atacuri teroriste" din partea organizatiei radicale Stat Islamic, cu ocazia Jubileului orasului, care va dura din decembrie 2015 pana in noiembrie 2016.

Primarul Romei, Ignazio Marino, a avertizat joi ca in Roma exista "riscuri concrete de atacuri teroriste" in perioada Jubileului (Anul Sfant).

"Este primul jubileu care se organizeaza dupa evenimentul din 11 septembrie 2001 si dupa aparitia retelei teroriste Stat Islamic", a explicat primarul Marino intr-un interviu acordat publicatiei italiene Corriere della Sera.

"Toate indiciile pe care le avem de la serviciile de informare americane, precum si primarii americani cu care am discutat recent vorbesc despre riscurile concrete de atacuri teroriste pentru Italia si Roma", a dat el asigurari in acest sens.

Primarul Marino a atras atentia asupra faptului ca "nu are posibilitatea de a apara capitala impotriva terorismului doar cu politistii ...citeste mai departe despre "Primarul Romei: Exista riscuri concrete de atacuri teroriste" pe Ziare.com

#Roma risc atacuri teroriste, #Roma atacuri teroriste , #Stiri International