Prima lege pe care a cerut-o Tsipras: Mancare si curent gratis pentru grecii saraci

Luni, 02 Martie 2015, ora 21:43
775 citiri
Prima lege pe care a cerut-o Tsipras: Mancare si curent gratis pentru grecii saraci
Foto: What Does It Mean

Guvernul grec al stangii radicale a anuntat ca a transmis luni parlamentului primul proiect de lege din mandatul sau, proiect menit sa combata saracia, prin intermediul furnizarii de electricitate gratuita, de bonuri alimentare si ajutoare la plata locuintei pentru familiile nevoiase.

Potrivit unui document guvernamental transmis presei, "primul proiect de lege depus in parlament, simbolic si in practica, prezinta actiuni ce vizeaza contracararea crizei umanitare", formula devenita un element retoric al noului executiv al Greciei pentru desemnarea dificultatilor sociale din tara, dupa aproape sase ani de recesiune (2008-2013).

Prin prezentarea acestui text in parlament, premierul Alexis Tsipras incearca sa revina la punerea in aplicare a promisiunilor sale electorale, dupa concesiile facute saptamana trecuta creditorilor internationali ai Greciei, pentru a obtine... citeste mai departe despre "Prima lege pe care a cerut-o Tsipras: Mancare si curent gratis pentru grecii saraci" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tsipras lege antisaracie greci , #Stiri International