Prima cursa aeriana dupa atentate a decolat in siguranta de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 15:52
1465 citiri
Prima cursa aeriana dupa atentate a decolat in siguranta de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles
Foto: Hepta - Arhiva

Prima cursa de pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles, dupa atentatele teroriste din 22 martie, a decolat fara incidente duminica, la ora locala 13.40 (14.40 ora Romaniei), cu destinatia Faro, in sudul Portugaliei, relateaza BFMTV.

Conducerea aeroportul a publicat pe Twitter un mesaj de bun venit pasagerilor. "Bucurosi sa le urmam bun-venit inapoi pasagerilor pe aeroportul din Bruxelles. Multumim tuturor angajatilor, iar gandurile noastre sunt intotdeauna alaturi de victime", scrie pe contul aeroportului.

Cusa care a decolat catre Faro se va intoarce la Bruxelles in cursul serii de duminica.

Vor urma un zbor catre Atena (15.55 ora locala, 16.55 ora Romaniei) si un altul catre Torino, in Italia (19.40 ora locala, 20.40 ora Romaniei). Toate cursele sunt dus-intors si sunt operate de Brussels Airlines.

"Un semn de speranta care dovedeste vointa si forta noastra de a depasi aceasta incercare si a nu ceda", a descris directorul executiv al aeroportului, Arnaud Feist, deschiderea ...citeste mai departe despre "Prima cursa aeriana dupa atentate a decolat in siguranta de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aeroport Zaventem reluare curse, #atentate Bruxelles reluare curse Zaventem , #Stiri International