Prezidentiale in SUA: Bernie Sanders a castigat primarele in doua din cele trei state democrate

Duminica, 06 Martie 2016, ora 13:04
916 citiri
Prezidentiale in SUA: Bernie Sanders a castigat primarele in doua din cele trei state democrate
Foto: facebook/Bernie Sanders

Candidatul pentru nominalizarea Partidului Democrat la prezidentiale, senatorul Bernie Sanders, a obtinut sambata doua victorii importante in statele Nebraska si Kansas, acumuland astfel 45 de delegati, Insa, Hillary Clinton, ramane principala favorita, dupa victoria sa din statul populat Louisiana, care i-a asigurat sustinerea a 51 de delegati.

Liberalii au organizat sambata alegeri primare in trei state americane cu ocazia "Super Saturday", primele scrutinuri ce au loc dupa "Super Tuesday" si in care prezidentiabilii democrati se lupta pentru delegatii din Kansas, Nebraska si Louisiana. Dupa o cursa electorala dominata de Hillary Clinton, "Super Saturday" a reprezentat o sansa de afirmare pentru socialistul Bernie Sanders, care a iesit victorios in statele Kansas si Nebraska, obtinand astfel 45 de delegati, transmite Reuters.

Prezidentiale in SUA: Donald Trump si Ted Cruz, umar la umar - Miliardarul nu mai vrea alti oponenti

Insa premiul cel mare, reprezentat de statul ...citeste mai departe despre "Prezidentiale in SUA: Bernie Sanders a castigat primarele in doua din cele trei state democrate" pe Ziare.com

#Bernie Sanders victorie prezidentiale SUA, #Bernie Sanders prezidentiale SUA , #Stiri International