Previziuni din Rusia: Putin va fi presedinte pana la moarte, R.Moldova intra in UE pana atunci

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 17:00
1581 citiri
Previziuni din Rusia: Putin va fi presedinte pana la moarte, R.Moldova intra in UE pana atunci
Foto: RIA Novosti

Pana in anul 2030, R. Moldova, Ucraina, Belarus si Georgia se vor alatura Uniunii Europene, in timp ce Rusia se va transforma in "satelitul respectat" al Chinei si principalul sau furnizor de energie, este de parere economistul rus Vladislav Inozemtev.

Scenariul acestuia vine ca un raspuns la cel al bancherul ucrainean Andrei Movchan, care sustine ca politica "feudal-nationalista" a presedintelui rus Vladimir Putin va mai dainui pana in anul 2018, iar economia rusa va stagna, in timp ce nivelul de trai va scadea treptat pana la nivelul din anul 2003, in urmatorii patru ani, scrie Bloomberg View.

In plus, Rusia se adanceste intr-o izolare internationala si mai adanca, iar Vladimir Putin se va da la o parte pentru un succesor din cercul sau de apropiati, pastrand totodata titlul de "lider national", iar perspectivele economice ale tarii nu sunt deloc imbucuratoare, mai scrie Movchan.

Putin vrea compromis pe tema asocierii Moldovei si Ucrainei la UE: Sa nu uitati de ...citeste mai departe despre "Previziuni din Rusia: Putin va fi presedinte pana la moarte, R.Moldova intra in UE pana atunci" pe Ziare.com

#predictii viitor Rusia, #viitor economie Rusia, #evolutie viitor Rusia , #Stiri International