Presedintele R. Moldova, despre proteste: Forte neo-sovietice vor sa ne opreasca din drumul nostru spre UE

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 10:25
871 citiri
Presedintele R. Moldova, despre proteste: Forte neo-sovietice vor sa ne opreasca din drumul nostru spre UE
Foto: Captura Youtube/Accent TV 2015

Situatia instabila din regiune si embargourile impuse Republicii Moldova au influentat in mod direct cursul evenimentelor pe plan intern, a declarat presedintele Nicolae Timofti, intr-un mesaj adresat populatiei joi seara cu privire la situatia social-politica din Republica Moldova, pe fondul protestelor antiguvernamentale care continua de aproape o luna la Chisinau.

Desi unele institutii ale statului si demnitari cu functii inalte sunt direct responsabili pentru situatia care a dus la protestele in masa, presedintele Nicolae Timofti si-a exprimat sprijinul fata de partidele din alianta de la guvernare - Alianta pentru Integrare Europeana-3 (Partidul Liberal Democrat -PLDM, Partidul Democrat - PD si Partidul Liberal - PL).

"Sustin pe deplin declaratia constructiva facuta astazi (joi) de Alianta pentru Integrare Europeana prin care isi reconfirma angajamentele luate in fata cetatenilor", spune Timofti, referindu-se la declaratia facuta anterior de coalitia de guvernare ...citeste mai departe despre "Presedintele R. Moldova, despre proteste: Forte neo-sovietice vor sa ne opreasca din drumul nostru spre UE" pe Ziare.com

#Nicolae Timofti proteste demisie reactie, #Timofti forte neosovietice Moldova proteste , #Stiri International