Presedintele Parlamentului European, acuzat de risipa: Cati angajati are Martin Schulz

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 11:03
830 citiri
Presedintele Parlamentului European, acuzat de risipa: Cati angajati are Martin Schulz
Foto: facebook/Martin Schulz

Un raport privind cheltuielile Parlamentului European (PE) pentru exercitiul financiar din 2013, publicat saptamana trecuta de jurnalul oficial al UE, il acuza pe presedintele Parlamentului, Martin Schulz, de risipa, afirmand ca el "da un rau exemplu".

Eurodeputatii au indicat ca Schulz dispune de doua masini oficiale si ca utilizeaza 35 de persoane, intre care un redactor pentru discursuri, doi soferi oficiali, patru consilieri pentru afaceri externe si un usier in uniforma de gala care il ajuta sa-si primeasca invitatii si sa pregateasca toate evenimentele.

Potrivit eurodeputatilor, o echipa de o asemenea amploare este "foarte contestabila" si ofera un exemplu rau intr-o perioada in care contribuabililor li se cere sa stranga cureaua, informeaza marti publicatia online belgiana Express.be, citand editia din aceeasi zi a cotidianului britanic Daily Telegraph.

O sursa ...citeste mai departe despre "Presedintele Parlamentului European, acuzat de risipa: Cati angajati are Martin Schulz" pe Ziare.com

#Martin Schulz risipa bani europeni, #Martin Schulz risipa , #Stiri International