Presedintele care se mandreste ca a omorat oameni: Cautam confruntarea pentru a putea ucide!

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 14:43
759 citiri
Presedintele care se mandreste ca a omorat oameni: Cautam confruntarea pentru a putea ucide!
Foto: Facebook/Rodrigo Duterte

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a afirmat ca personal a ucis presupusi criminali cand era primar la Davao, un oras din sudul tarii, pentru a da exemplu politiei.

Intr-un discurs recent rostit in fata unui grup de oameni de afaceri, el a evocat campania sa impotriva drogurilor, soldata cu peste 5.000 de morti de la preluarea oficiala a mandatului prezidential la 30 iunie, relateaza AFP.

"La Davao, eu personal am facut aceasta doar pentru a arata baietilor (din politie - n. red.) ca, daca eu pot s-o fac, de ce ei nu ar putea sa o faca?", a declarat Rodrigo Duterte, referindu-se la orasul pe care l-a condus timp de peste 20 de ani.

"Mergeam in Davao cu o motocicleta si patrulam pe strazi in cautarea problemelor. Eu cautam intr-adevar confruntarea pentru a putea ucide", a adaugat el.

Rodrigo Duterte este acuzat ca a orchestrat escadroane ale mortii la Davao, responsabile de moartea a peste 1.000 de persoane, potrivit militantilor pentru drepturile omului.

Ca raspuns ...citeste mai departe despre "Presedintele care se mandreste ca a omorat oameni: Cautam confruntarea pentru a putea ucide!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rodrigo Duterte omorat oameni, #presedinte Filipine ucis oameni, #presedinte Filipine campanie crime , #Stiri International