Presedintele bulgar: Cele mai fericite popoare nu au nicio picatura de petrol, au stat de drept. Replica Romaniei

Joi, 04 Iunie 2015, ora 23:52
926 citiri
Presedintele bulgar: Cele mai fericite popoare nu au nicio picatura de petrol, au stat de drept. Replica Romaniei
Foto: Site/Administratia Prezidentiala Bulgaria

Presedintele bulgar, Rosen Plevneliev, a declarat, joi, la Ruse, ca cele mai fericite popoare din lume nu au nicio picatura de petrol, dar au stat de drept si institutii functionale, apreciind ca in Bulgaria se vede "o dorinta politica de reforma".

"In lume exista doar doua tipuri de state bogate: unele care au gaz si petrol si altele care au institutii functionale si unde statul de drept e garantat. Noi bulgarii nu avem petrol si gaze, de aceea, daca dorim sa fim bogati, va trebui sa garantam suveranitatea legilor si a institutiilor care garanteaza ca legea e egala pentru toti (...)

Cele mai fericite popoare din lume nu au nicio picatura de petrol dar sunt atat de dezvoltate si de moderne pentru ca acolo exista stat de drept si institutii functionale", a afirmat presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, in cadrul unui dialog cu cetateni romani si bulgari, la care au participat si prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

Seful ...citeste mai departe despre "Presedintele bulgar: Cele mai fericite popoare nu au nicio picatura de petrol, au stat de drept. Replica Romaniei" pe Ziare.com

#Presedinte Bulgaria tari fericite stat drept, #Robert Cazanciuc stat drept Romania , #Stiri International