Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Presa britanica dezvaluie planul UE: Romania, cota de 7.000 de imigranti. Marea Britanie nu primeste niciunul (Infografic)

Presa britanica dezvaluie planul UE: Romania, cota de 7.000 de imigranti. Marea Britanie nu primeste niciunul (Infografic)
Romaniei i-ar reveni sa primeasca 6.937 de refugiati, conform cotei sale de 3,7%, potrivit unui plan care ar fi fost intocmit de lideri europeni in vederea distribuirii a 160.000 de refugiati pe continent, scrie site-ul tabloidului britanic Daily Mail joi, invocand un document "divulgat" in presa.

Refugiatii care au ajuns in Italia, Grecia si Ungaria ar urma sa fie distribuiti intre statele membre ale Uniunii Europene (UE), in functie de populatia si puterea economica a fiecarui stat in parte, scrie Mail Online.

Astfel, Germania ar urma sa acorde azil unui numar de 35.000 de refugiati, Franta ar urma sa accepte 26.000, iar Spania - 16.000.

"Chiar si tari sarace precum Bulgaria si Romania ar urma sa accepte mii de familii", comenteaza site-ul tabloidului britanic, subliniind ca Marea Britanie nu va accepta niciun refugiat.


Foto: Daily Mail

Londra - care a refuzat sa accepte aceste cote atunci cand au fost propuse initial, in mai, scrie site-ul - nu este obligata sa faca... citeste mai departe despre "Presa britanica dezvaluie planul UE: Romania, cota de 7.000 de imigranti. Marea Britanie nu primeste niciunul (Infografic) " pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1016 ori