Premierul ungar spune ca refugiatii ameninta radacinile crestine: Ce face Europa e o nebunie, sa-si bage mintile in cap!

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 16:23
1014 citiri
Premierul ungar spune ca refugiatii ameninta radacinile crestine: Ce face Europa e o nebunie, sa-si bage mintile in cap!
Foto: Facebook/Viktor Orban

Afluxul de refugiati in Europa ameninta sa submineze radacinile crestine ale continentului european si guvernele trebuie sa-si controleze granitele inainte de a putea decide cati solicitanti de azil pot primi, a scris premierul ungar Viktor Orban.

Intr-un articol de opinie publicat in Frankfurt Allgemeine Zeitung, Orban a apreciat ca cetatenii Europei au fost in contradictie cu majoritatea guvernelor privind criza refugiatilor, relateaza Reuters.

Criza imigrantilor: Niciun tren nu mai pleaca de la Budapesta spre Occident

"Oamenii doresc sa controlam situatia si sa ne protejam granitele", a afirmat el. "Numai cand ne putem proteja granitele pot fi puse intrebari despre numarul de persoane pe care le putem accepta" sau daca ar trebui impuse cote, a explicat premierul ungar.

In acelasi articol, Viktor Orban a avertizat de asemenea Europa ca actuala criza a imigrantilor ar putea provoca o "explozie" si a aparat decizia Ungariei de a construi un gard de-a lungul granitei cu ...citeste mai departe despre "Premierul ungar spune ca refugiatii ameninta radacinile crestine: Ce face Europa e o nebunie, sa-si bage mintile in cap!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viktor Orban imigranti, #Ungaria imigranti , #Stiri International