Premierul Turciei cenzureaza Internetul: Nu vom lasa natiunea la cheremul Facebook si Youtube

Sambata, 08 Martie 2014, ora 11:19
1068 citiri
Premierul Turciei cenzureaza Internetul: Nu vom lasa natiunea la cheremul Facebook si Youtube

Premierul Recep Tayyip Erdogan a avertizat ca ar putea sa interzica accesul la Facebook si Youtube in Turcia.

Erdogan sustine ca vrea sa-si impiedice inamicii politici sa posteze inregistrari anonime sub pretextul ca vor sa scoata la iveala coruptia si alte practici necinstite din sfera puterii, transmite Reuters.

Se pare ca motivul nemultumirii lui Erdogan este o inregistrare postata joi seara pe Youtube, in care premierul apare mustrandu-l pe proprietarul unui ziar la telefon pentru un articol. Totodata, Erdogan sugereaza ca jurnalistii care au contribuit la articolul respectiv ar trebui dati afara.

Premierul turc se apara si respinge orice acuzatii de coruptie sau de ingradire a libertatii presei, spunand ca toate inregistrarile cu el sunt facaturi.

Nu vom lasa natiunea la cheremul Youtube-ului si al Facebook-ului

"Suntem hotarati in aceasta privinta. Nu vom lasa natiunea turca la cheremul Youtube-ului ...citeste mai departe despre "Premierul Turciei cenzureaza Internetul: Nu vom lasa natiunea la cheremul Facebook si Youtube" pe Ziare.com

#premier Turcia Youtube interzicere, #Youtube Facebook interzise Turcia, #restrictii acces Internet Turcia , #Stiri International