Povestea tulburatoare a adevaratului American Sniper, cel mai temut lunetist din istoria SUA

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 20:01
1244 citiri
Povestea tulburatoare a adevaratului American Sniper, cel mai temut lunetist din istoria SUA
Foto: NBC

Filmul "American Sniper", in regia lui Clint Eastwood si cu actorul Bradley Cooper in rolul principal, care a inregistrat un succes rasunator, a adus la lumina povestea celui mai temut lunetist din istoria militara a Statelor Unite, Chris Kyle.

Lunetistul american din Navy Seal a tintit si ucis 160 de persoane in timpul misiunii din Irak. Acestea sunt datele oficiale, insa numarul oamenilor impuscati mortal se pare ca a fost chiar mai mare, fiind vorba de 255, relateaza Business Insider.

Kyle a murit in anul 2013, dupa ce a fost impuscat de un puscas marin, care suferea de tulburare de stres post-traumatic.

Povestea din spatele carierei militare a lui Kyle este ceva mai complexa si confuza decat ne este prezentat in film.

S-a lansat American Sniper, film cu sase nominalizari la Oscar - incasari record (Video)

S-a nascut in statul american Texas, unde a dezvoltat pasiunea pentru arme. Mergea deseori la vanatoare alaturi de fratele si tatal sau, care era diacon.

In ...citeste mai departe despre "Povestea tulburatoare a adevaratului American Sniper, cel mai temut lunetist din istoria SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#American Sniper poveste, #American Sniper film, #American Sniper poveste reala, #lunetist american, #Chris Kyle , #Stiri International