Povestea si secretele omului care a castigat Grecia si a zguduit Europa din temelii

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 08:23
1110 citiri
Povestea si secretele omului care a castigat Grecia si a zguduit Europa din temelii
Foto: Facebook/ Alexis Tsipras

Alexis Tsipras, liderul stangii radicale, partid cunoscut sub numele de Syriza, este in centrul atentiei in Europa, dupa victoria formatiunii sale la alegerile generale din Grecia. Tsipras a promis ca va aduce o schimbare in statul elen, zguduit de criza economica si de masurile de austeritate.

La sapte ani de cand a preluat conducerea partidului, Tsipras, in varsta de 40 de ani, este gata sa produca un nou guvern si sa fie cel mai tanar premier pe care l-au avut grecii vreodata, noteaza Huffington Post.

Syriza, victorie zdrobitoare in Grecia - "Copilul crizei europene" a intors politica cu susul in jos (Video)

Tspiras se pregateste sa conduca Grecia de doi ani, de cand Syriza a devenit al doilea cel mai mare partid care intra in cursa pentru alegerile generale.

Unii politicieni ar spune ca Tsipras este un "sprinter", pentru ca a reusit intr-o perioada relativ scurta ceea ce alti oameni politici incearca de o viata.

In timp ce criza economica si nemultumirea populara au ...citeste mai departe despre "Povestea si secretele omului care a castigat Grecia si a zguduit Europa din temelii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alexis Tsipras alegeri Grecia, #Syriza victorie alegeri Grecia, #rezultate alegeri generale Grecia , #Stiri International