Povestea impresionanta a unui orasel care i-a primit cu bratele deschise pe refugiatii sirieni

Marti, 08 Martie 2016, ora 15:37
891 citiri
Povestea impresionanta a unui orasel care i-a primit cu bratele deschise pe refugiatii sirieni
Foto: Facebook/From Syria to Lethbridge

Muna Ali isi aranjeaza valul care ii acopera parul castaniu, ondulat, in timp ce impinge un carucior de cumparaturi intr-un magazin Walmart. Ziua cea mare aproape ca a sosit si, dintr-odata, timpul incepe sa fuga, dar si sa stea pe loc cumva.

Primele lucruri de pe lista de cumparaturi: o camasa alba si o agrafa de cravata pentru fiul sau, Mohammed. Vrea sa arate bine pentru momentul la care viseaza de atat de mult timp. Dar Mohammed are doar sase ani si are alte idei. Este atras ca un magnet de raftul cu obiecte din "Star Wars", se arata intr-un reportaj CNN.

"Cumparam asta?", intreaba pustiul, aratandu-i mamei sale o pereche de botosi cu Darth Vader.

"Nu, habibi", ii raspunde ea, folosind un alint in limba araba, insa pana la urma cedeaza si ii ia copilului un hanorac Darth Vader. Este singurul sau fiu si a trecut alaturi de ea prin tot calvarul.

Muna vrea ca totul sa fie perfect pentru sosirea familiei sale in Canada, acolo unde ea locuieste. Stie ca vor traversa ...citeste mai departe despre "Povestea impresionanta a unui orasel care i-a primit cu bratele deschise pe refugiatii sirieni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiati Canada, #orasel Canada refugiati, #refigiati Siria , #Stiri International