Porosenko: Rusia isi testeaza noile arme in regiunile separatiste Donetk si Lugansk

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 13:42
1335 citiri

Rusia isi testeaza noile arme in regiunile rebele Donetk si Lugansk, in estul Ucrainei, a sustinut presedintele ucrainean Petro Porosenko in cursul unei intrevederi avute sambata cu o delegatie de senatori americani condusa de republicanul John McCain.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale a Ucrainei, Petro Porosenko a primit sambata o delegatie de senatori americani condusa de republicanul John McCain, un critic al Rusiei, cu care a discutat pe tema situatiei din estul Ucrainei, afectat de un conflict intre trupele guvernamentale si fortele separatiste.

Moscova riposteaza: NATO forteaza Rusia sa ia masuri pentru a se proteja

Ucraina "lupta cu arme din secolul 20 impotriva unor arme din secolul 21, deoarece Rusia trimite in Donbas armament modern, folosind astfel Ucraina ca poligon", a sustinut Porosenko in fata delegatiei americane.

Pe de alta parte, Petro Porosenko le-a multumit senatorilor americani pentru sustinerea oferita Ucrainei in vremuri ...citeste mai departe despre "Porosenko: Rusia isi testeaza noile arme in regiunile separatiste Donetk si Lugansk" pe Ziare.com

#Rusia testeaza arme Ucraina, #Rusia arme Donetk Lugansk , #Stiri International