Porosenko promite sa opreasca rapid razboiul: Fiecare zi in care mor oameni e inacceptabila

Luni, 09 Iunie 2014, ora 10:18
864 citiri
Porosenko promite sa opreasca rapid razboiul: Fiecare zi in care mor oameni e inacceptabila
Foto: Kiev Post

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, investit sambata in functie, a promis sa puna punct saptamana aceasta conflictului separatist din estul tarii. In acelasi timp, el a dat unde verde negocierilor cu Rusia.

Liderul ucrainean a facut declaratia in timpul unei intrevederi cu un reprezentant al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), Heidi Tagliavini, si cu ambasadorul Rusiei in Ucraina, Mihail Zurabov, scrie BBC.

Intre timp, luptele intre fortele guvernamentale si insurgentii prorusi au continuat in orasul Slaviansk ocupat de rebeli, care ar fi, potrivit Guvernului de la Kiev si puterilor vestice, sustinuti de Moscova.

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, il infrunta pe Putin din prima zi

"Trebuie sa oprim focurile de arma saptamana aceasta. Pentru mine, fiecare zi in care mor oameni, fiecare zi in care Ucraina plateste un pret atat de mare este inacceptabila", a declarat Porosenko, duminica, intr-o declaratie de presa.

Acesta a ...citeste mai departe despre "Porosenko promite sa opreasca rapid razboiul: Fiecare zi in care mor oameni e inacceptabila" pe Ziare.com

#razboi Ucraina Porosenko, #Porosenko promisiune razboi, #conflict Ucraina , #Stiri International