Politia a dejucat un atentat care viza Ambasada Rusiei din centrul Berlinului

Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 09:41
2712 citiri
Politia a dejucat un atentat care viza Ambasada Rusiei din centrul Berlinului
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia germana ancheteaza un cetatean marocan in varsta de 24 de ani, care este suspectat ca a planuit un atentat vizand Ambasada Rusiei de la Berlin, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului din Dresda.

"Am deschis o ancheta vizand acest barbat care este suspectat ca a vrut sa comita un act de violenta vizand Ambasada Rusiei", a declarat Steve Schulze-Rheinhold, relateaza Reuters.

Purtatorul de cuvant al Parchetului a precizat ca suspectul a fost retinut intr-un centru pentru refugiati de la Borsdorf, in apropiere de Leipzig. El nu a facut alte precizari.

Potrivit presei germane, tanarul isi propunea sa comita atacul in timpul unuia dintre protestele care au loc frecvent in fata misiunii diplomatice rusesti. El dorea sa se razbune pentru sprijinul oferit de Moscova lui Bashar al-Assad, in Siria.

Ambasada rusa din Berlin se afla in centrul Berlinului, la doar cateva sute de metri de poarta Brandenburg.

Amintim ca marti seara meciul Dortmund-Monaco din Liga Campionilor a fost amanat dupa 3 explozii petrecute langa autocarul echipei germane ...citeste mai departe despre "Politia a dejucat un atentat care viza Ambasada Rusiei din centrul Berlinului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atentat ambasada Rusiei Berlin , #Stiri International