Pokemon Go a intrerupt un briefing antitero la Departamentul de Stat

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 13:46
584 citiri
Pokemon Go a intrerupt un briefing antitero la Departamentul de Stat
Foto: Arhiva Ziare.com

Un reporter american juca Pokemon Go in timpul unei conferinte de presa a Departamentului de Stat ce viza coalitia impotriva Statului Islamic, iar purtatorul de cuvant, John Kirby, i-a atras furios atentia.

Mania Pokemon Go s-a infiltrat pana si in cele mai importante institutii din Statele Unite. Un reporter parea mai interesat sa vaneze pokemoni decat sa-l asculte pe purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat vorbind despre prevenirea si combaterea terorismului si despre coalitia impotriva ISIL, in conferinta de presa zilnica a Departamentului, relateaza CNN.

Kirby a reactionat prompt si furios dupa ce l-a vazut pe reporter jucand Pokemon Go: "Joci chestia aia cu Pokemon acum, nu?", a spus Kirby.

La momentul respectiv, purtatorul de cuvant discuta despre eforturile sustinute ale coalitiei anti-ISIL de a combate terorismul si atacurile sangeroase ale retelei teroriste.

Reporterul, care n-a fost identificat pana in acest ...citeste mai departe despre "Pokemon Go a intrerupt un briefing antitero la Departamentul de Stat" pe Ziare.com

#Pokemon Departamentul de Stat , #Stiri International