Planul lui Trump de deportare a imigrantilor ilegali ar avea costuri enorme pentru SUA

Joi, 05 Mai 2016, ora 22:39
911 citiri
Planul lui Trump de deportare a imigrantilor ilegali ar avea costuri enorme pentru SUA
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Angajamentul lui Donald Trump de a strange si deporta toti imigrantii ilegali din SUA, daca va fi ales presedinte, ar putea reduce PIB american cu circa 2%, potrivit unui studiu publicat joi de institutul de cercetari American Action Forum.

Aproximativ 6,8 milioane din cei peste 11 milioane de imigranti care traiesc ilegal in Statele Unite sunt angajati, potrivit statisticilor guvernamentale, arata News.ro.

Expulzarea acestora ar provoca o scadere de 381,5-623,2 miliarde de dolari a productiei in sectorul privat, se arata in analiza.

Eliminarea muncitorilor respectivi ar putea lasa neocupate milioane de locuri de munca, pe care muncitorii cu forme legale nu vor sa le accepte.

Alegeri SUA: Inca o retragere in tabara republicanilor - Trump candideaza de unul singur

Sectoarele in care lucreaza cei mai multi muncitori neinregistrati sunt agricultura, constructiile si turismul.

"Lucrurile pe care le-a spus Trump nu sunt fezabile", a declarat Douglas Holtz-Eakin, ...citeste mai departe despre "Planul lui Trump de deportare a imigrantilor ilegali ar avea costuri enorme pentru SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump deportare imigranti ilegali, #Donald Trump imigranti SUA, #deportare imigranti ilegali SUA , #Stiri International