Planul lui Donald Trump privind deportarile ar putea costa sute de miliarde de dolari

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 09:36
833 citiri
Planul lui Donald Trump privind deportarile ar putea costa sute de miliarde de dolari
Foto: Facebook/Donald Trump

Planul presedintelui american Donald Trump de a creste semnificativ numarul de deportari provoaca temeri in randul imigrantilor din SUA si ar putea costa miliarde de dolari.

Aceasta initiativa agresiva a noului lider de la Casa Alba ar putea semana panica si printre oficialii americani implicati in elaborarea bugetului federal, care vor trebui sa ia in calcul acum alocarea unor fonduri suplimentare pentru remunerarea personalului si infrastructura aferenta, asa cum releva doua memorandumuri elaborate marti de ministrul securitatii nationale din SUA, John Kelly, relateaza publicatia Newsweek, citata de agentia de presa MIA.

SUA au publicat normele privind combaterea imigratiei ilegale. Ce schimbari sunt anuntate

Aceste sume se vor adauga celor 21 de miliarde de dolari ce reprezinta costurile estimate ale construirii unui zid la frontiera cu Mexicul.

Intr-un raport publicat anul trecut, Ben Gitis, expert in cadrul grupului de reflectie American Action Forum, estima ca deportarea in termen de doi ani (asa cum a propus Donald Trump in campania electorala de anul trecut) a celor circa 11 milioane de imigranti din SUA care nu detin documente de sedere legale ar costa intre 400 si 600 de miliarde de dolari. ...citeste mai departe despre "Planul lui Donald Trump privind deportarile ar putea costa sute de miliarde de dolari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#costuri deportari SUA, #deportari SUA miliarde dolari , #Stiri International