Planul diabolic de distrugere a Europei?

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 07:47
1126 citiri
Planul diabolic de distrugere a Europei?

Uniunea Europeana se indreapta, in opinia mea, spre cea mai grava criza din istoria ei, una prin comparatie cu care momentul Grecia ni s-ar putea parea un mizilic.

In fata valului de refugiati, Comisia Europeana incearca sa impuna cote obligatorii pentru fiecare tara UE. Stim deja ca Romania, care se oferise sa primeasca in jur de 1.700 de refugiati, ar putea fi nevoita sa primeasca peste 6.000. Nu suntem singurii in aceasta situatie.

De ce aceasta solicitare imperativa a dlui Junker nu mi se pare greu de inteles. Este o aplicare a principiului solidaritatii intre tarile UE, care sta la baza constructiei europene, astfel incat efortul primirii refugiatilor sa nu cada pe umerii catorva tari, care sunt de altfel si tinta exodului. Solidaritatea, cu mult prea lejer invocata, cu imigrantii a adus in discutie solidaritatea europeana.

Pe de alta parte, cantonarea in tari care nu fac parte din Schengen, precum Romania, prezinta avantajul ca refugiatii nu se vor putea deplasa in tot ...citeste mai departe despre "Planul diabolic de distrugere a Europei?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#invazie refugiati Europa, #cote obligatorii refugiati , #Stiri International