Pisici contra teroristi: Raspunsul inedit al politistilor belgieni

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 23:00
1130 citiri
Pisici contra teroristi: Raspunsul inedit al politistilor belgieni
Foto: Twitter/Max Sedon

Dupa ce belgienii au inceput, duminica seara, sa distribuie masiv, pe Twitter, fotografii cu pisici in loc de informatii despre operatiunile antiteroriste de la Bruxelles, sub hashtagul #BrusselsLockdown, politia federala a venit cu un raspuns pe masura asteptarilor, pe aceeasi retea sociala.

Duminica seara, autoritatile le-au cerut belgienilor sa nu divulge pe retelele sociale informatii despre operatiunile antiteroriste ale politiei. Belgienii s-au conformat si au umplut Internetul cu imagini cu pisici.

La sfarsitul conferintei sale de presa din timpul noptii, in care a anuntat 19 perchezitii si 16 arestari, purtatorul de cuvant al parchetului federal a tinut sa "multumeasca utilizatorilor de retele sociale ca au tinut cont de necesitatile operatiunilor in curs". Fara sa faca nicio aluzie la micile feline.

Totusi, in cursul zilei de luni, Politia belgiana a reactionat in acelasi ton cu ...citeste mai departe despre "Pisici contra teroristi: Raspunsul inedit al politistilor belgieni" pe Ziare.com

#pisici alerta terorista Belgia, #politie Bruxelles pisici , #Stiri International