Pica primul gard anti-imigranti? Armata il demoleaza dintr-un motiv neasteptat

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 08:09
912 citiri

Armata slovena a inceput, marti, sa demonteze mai multe sectiuni ale gardului de sarma ghimpata instalat de-a lungul frontierei cu Croatia pentru a-i opri pe imigranti, care risca sa fie luat de apele in crestere ale unui rau.

Soldatii sloveni au desfacut intre 200 si 300 de metri de gard in apropierea localitatilor Griblje si Dragatus, la aproximativ 110 kilometri sud de capitala Ljubljana, unde raul Kolpa a iesit din matca, amenintand sa darame gardul care se intinde de-a lungul malurilor sale si care, de asemenea, risca sa devina o capcana pentru animale, a transmis agentia STA.

De la jumatatea lunii noiembrie, Slovenia a instalat peste 150 de kilometri de gard la frontiera cu Croatia, cu scopul de a impiedica un aflux necontrolat de migranti. Peste 400.000 dintre acestia au tranzitat tara de la jumatatea lui octombrie indreptandu-se spre Austria si Germania.

Guvernul de ...citeste mai departe despre "Pica primul gard anti-imigranti? Armata il demoleaza dintr-un motiv neasteptat" pe Ziare.com

#demolare gard imigranti Slovenia Croatia, #gard migranti Slovenia Croatia , #Stiri International